Nilüfer Ata posterleriyle donanacak

Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, Milli Mücadele kahramanlarımızın zaferle taçlandırıp Türk milletine armağan ettiği demokratik, laik cumhuriyetin 92’nci yıl dönümü gururu Nilüfer’de yine hep birlikte yaşanacak. Nilüfer Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Cumhuriyet Bayramı’nda kenti Ata posterleriyle donatacak.

Ata posteri dağıtımı 19 Ekim Pazartesi günü 4 ayrı noktada başlayacak. İsteyenler Nilüfer Belediyesi Halk Evi önü, Dernekler Yerleşkesi, Nâzım Hikmet Kültürevi ve Nilüfer Kent Konseyi’nde dağıtılacak Ata posterlerinden ücretsiz alabilecekler. Ata posteri dağıtımı sabah 09.00’da başlayıp akşam 19.00’a kadar devam edecek. 29 Ekim tarihine kadar 60 bin adet Ata posterinin halkla buluşturulması hedefleniyor.