Gaye Su Akyol’dan unutulmaz konser

Western Rock ve İndie Rock’ı Türk müziğiyle buluşturan Gaye Su Akyol, bestesi ve güftesi kendine ait olan eserleriyle Nâzım Hikmet Kültürevi’nde sanatseverlerle buluştu. Doğu-batı sentezi oluşturan müziğiyle, farklı yorumu ve tarzıyla izleyicisinden tam not alan genç sanatçı, 2014 yılında çıkardığı “Develerle Yaşıyorum” adlı ilk albümünden eserler seslendirdi.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Gaye Su Akyol, Pink Floyd’un Dediği Gibi, Yıllar Yılan, Ruhun Ölmüş Senin gibi şarkıların yanı sıra usta sanatçı Zeki Müren’in Şoför adlı şarkısını da büyük bir ustalıkla seslendirdi.

Gaye Su Akyol’un farklı müziği ve unutulmaz sahne performansıyla yaklaşık iki saat süren konserin sonunda Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Rahşan Duygu Tursun, Gaye Su Akyol’a Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına teşekkür etti. Tursun, Akyol’un Bursa’da ilk kez sahne aldığını belirterek performansına hayran kaldığını söyledi.