Başkan Bozbey öğle yemeğini belediye personeliyle yedi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, belediye personelinin motivasyonunu artırmak, kurum içi iletişimi güçlendirmek ve Nilüferlilere daha iyi hizmet verebilmek adına belediye personeliyle öğle yemeğinde bir araya gelmeye devam ediyor.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bircan Uysal, Nilüfer Belediyesi İnsan Kaynakları Danışmanı Kurtuluş Kaymaz’ın da yer aldığı öğle yemeğinde Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden 10 personelle bir araya geldi. Bozbey belediye çalışanlarıyla hem yemek yedi hem de karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Personelin görüş ve önerilerine kulak veren Başkan Bozbey, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bozbey, daha temiz bir Nilüfer için hep birlikte çalışacaklarını belirterek, personele özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür etti.

Kentin farklı bölgelerinde bulunan yer altı çöp konteynerlerinin baca ve kapaklarının çalındığına dikkat çeken temizlik işleri personeli, bu konuda önlemlerin alınması gerektiğini söyledi. Başkan Bozbey de bu konuda vatandaşların hassasiyet göstermesi gerektiğini belirterek, baca ve kapakları alanların yakalanması durumunda gerekli yaptırımların uygulanacağı uyarısında bulundu.

Çalışanların farklılık yaratacak fikirlerini kayıt altına alma ve birimler arasında paylaşmanın yanı sıra, sosyal etkileşim ve kurumsal gelişimin sağlanması açısından da büyük önem taşıyan  “Çalışanlar ile Öğle Yemeği” uygulaması çerçevesinde Başkan Bozbey tüm personelle gruplar halinde buluşmayı sürdürecek.