Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 77’nci yıl dönümünde tüm Türkiye’de olduğu gibi Nilüfer Belediyesi’nde de hasretle anıldı.

Nilüfer Belediyesi personeli tek yürek halinde İhsaniye Cumhuriyet Meydanı’nda ve Alaaddinbey Hizmet Binası’nda düzenlenen anma töreninde bir araya geldi. Çevredeki kurumlarda çalışanlar ve Nilüfer halkının da katıldığı törende Mustafa Kemal Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu saat 09:05’de çalan sirenler eşliğinde 1 dakika saygı duruşunda bulunuldu. Sirenler çalarken Nilüfer Belediyesi Halk Evi önündeki bayraklar da yarıya indirildi. Nilüfer Belediyesi çalışanlarının tümünün katıldığı törende saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Törene katılanlar, yaktığı ışıkla bugün de yolumuzu aydınlatmaya devam eden Ulu Önder’e şükranlarını bir kez daha sundu.