Nilüferliler sağlık için yürüyor

Nilüfer Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, “Sporun kenti Nilüfer’de yürüyoruz” sloganıyla sabah sporu yapan vatandaşlara destek veriyor. Nilüfer’in Ataevler Mahallesi’nde Kasımpatı Parkı ve Koşu Yolu’nda, Barış Mahallesi’nde de Dalyan Parkı ve Koşu Yolu’nda eğitmen eşliğinde sabah yürüyüşleri düzenlendi.

Nilüfer Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün etkinliğine Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu ve Nilüfer Belediyesi Spor İşleri Müdürü Fatma Tekin de katıldı. Nilüfer Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü personeli Egemen Okta’nın eğitmenliğinde gerçekleştirilen yürüyüş öncesi katılımcılara kayısı, badem, su ve ayran dağıtıldı. Sabah sporuna başlamadan önce kayısı ve bademin metabolizmayı dinç tutacağını kaydeden Yeşilova, yürüyüşten sonra da ayran içilmesi gerektiğini söyledi.

Halkla birlikte yürüyüş yapan Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, Nilüferliler’in bilinçli spor yapmaları için mahallelerde yürüyüş etkinlikleri düzenlediklerini belirterek tüm halkı bu yürüyüşlere katılmaya davet etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in de zaman zaman eşlik ettiği sabah yürüyüşleri diğer mahallelerde de devam edecek.