Atölye eğitmenleri yemekte buluştu

Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün açtığı atölyelerde görev yapan eğitmenler içi özel gece düzenlendi. Konak Olimpik Restaurant’ta düzenlenen Öğretmenler Günü yemeğine, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, Nilüfer Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Berhan Soner, koro şefleri ile davetliler katıldı. Dayanışma ve kaynaşmanın yaşandığı gece, eğlenceli anlara sahne oldu.

Nilüfer’in kültür sanat kenti olduğunu vurgulayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Nilüfer’deki çocukların, gençlerin ve yaşlıların sanatla buluşmasını sağlayan tüm eğitmenlerimize ve koro şeflerimize verdikleri büyük emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Nilüfer’de sizler sayesinde her gün kültür sanat hareketliliği var, olmaya da devam edecek. İnanıyorum ki sizler sayesinde sanat alanında dâhiler çıkacak” şeklinde konuştu.

Başkan Bozbey, tüm atölye eğitmenlerine çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür belgesi verdi.