Dünya Şampiyonası öncesi Başkan Bozbey moral verdi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa’yı ve Türkiye’yi Dünya Şampiyonası’nda Vücut Geliştirme kategorisinde temsil edecek olan Sacit Şefkatlioğlu’nu Halk Evi’ndeki makamında ağırladı. 11-14 Aralık tarihleri arasında El Salvador’da gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonası’na Vücut Geliştirme kategorisinde yarışacak olan Sacit Şefkatlioğlu, şampiyonada en iyi dereceyi elde etmek için antrenmanlara devam ettiğini belirtti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de sporcunun daha önce katıldığı turnuvalarda ulusal ve uluslararası başarılara imza attığını belirterek Dünya Şampiyonası’nda da Bursa’yı ve Nilüfer’i en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını kaydetti. Başkan Bozbey, sporcuyla hatıra fotoğrafı çektirerek moral verdi.