“Belediyeyim ben” ilk sayısına hazırlanıyor

Çalışan Memnuniyeti Anketi sonucunda kurum içi iletişimi güçlendirmek için yeni bir dergi hazırlayan Nilüfer Belediyesi, “Belediyeyim Ben Dergisi’yle çalışanlarının motivasyonunu arttırmayı hedefliyor. Nilüfer Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan Çalışan Memnuniyeti Anketi sonucunda kurum içi iletişimi güçlendirmek ve çalışanları sosyal bir ortamda buluşturmak için yayınlanacak Belediyeyim Ben Dergisi’nin hazırlıkları başladı. Hem elektronik ortamda hem de basılı olarak okurlarının karşısına çıkmaya hazırlanan dergi, farklı mizah anlayışıyla çalışanların iş ve sosyal yaşamını yansıtan, az yazılı bol fotoğraflı içeriğiyle eğlendiren,  Gülümseyin Nilüfer’desiniz sloganına yakışan bir içeriğe sahip olacak.

Dergi, Nilüfer Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Bircan Uysal ile  İnsan Kaynakları Danışmanı Prof. Dr. Kurtuluş Kaymaz’ın danışmanlığında Yankı İçöz, Huriye Bilişik, Enis Sökün, Ünsal Zeren, Mustafa Kemal Avdal, Nagihan Günpınar, Aykut Çetin ve Feyza Alfatlı tarafından hazırlanacak.

“Belediyeyim Ben”i hazırlayacak olan ekip Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız’ı makamında ziyaret ederek derginin içeriği ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, derginin adının katılımcılık ve demokrasi anlayışıyla belediye personeli tarafından belirlendiğine dikkat çekerek, kurum içi iletişimin önemine vurgu yaptı. Işıkyıldız, Belediyeyim Ben Dergisi’nin kurum içinde merak konusu olduğunu söyleyerek, “ilk sayıyı heyecanla bekliyoruz” dedi.