Mohsen Namjoo Nilüfer’de İzleyenleri Mest Etti

Yerli ve yabancı birçok sanatçıyı ağırlayan Nilüfer Belediyesi, bu kez İran’ın Bob Dylan’ı olarak gösterilen müzisyen Mohsen Namjoo’yu Bursalı hayranlarıyla buluşturdu. Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryumu’nda gerçekleşen ve çok sayıda sanatseverin katıldığı konseri izleyenler arasında Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman da vardı. Klasik ve geleneksel İran müziğini, modern müzikle harmanlayan Mohsen salonu tıklım tıklım dolduran sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Söz yazarı, şarkıcı, müzik eğitmeni ve setar çalgıcısı Mohsen Namjoo, Sareban, Toranj, Dele Zaram ve en sevilen şarkılarını söyledi. Türkçe ve Kürtçe ezgilerden oluşan eserlerini seslendirdiği gecede Mohsen Namjoo, hayranları tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Namjoo, yeni çıkacak olan albümünden bir parçayı da Bursalı hayranları için söyledi.

Gecenin sonunda Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Mohsen Namjoo ve ekibini performansından dolayı çiçek vererek kutladı.