Enver Aysever ‘Aykırı Kumpanya’ ile dokundu

Nilüfer Belediyesi, Enver Aysever’in farklı bir tarzla gerçekleştirdiği sahne gösterisi Aykırı Kumpanya’yı bir kez daha halkla buluşturdu. Yakın geçmişimizi şekillendiren sosyal ve siyasal olayları şiirle, edebiyatla, müzikle ve kayda geçmiş görüntülerle canlı bir belgesel tadında sahneye taşıyan Enver Ayserver’in gösterisi Nazım Hikmet Kültürevi’nde gerçekleşti.

Büyük ilgi gören müzikli gösteri, kayda geçmiş görüntülerle de katılımcıları tarih yolculuğuna çıkardı. Gecede, Aysever ve ekibi, verdiği mesajlarla izleyenleri hem güldürdü hem de düşündürdü. Aysever, Nâzım Hikmet, Aziz Nesin, Sabahattin Ali gibi aydınların hayatlarından da kesitler anlattı.

Aykırı Kumpanya’da, Enver Aysever’in yanı sıra tiyatro ve dizi oyuncusu Demet Tuncer Tanrıöver de 80’li yılların şarkılarıyla geceye renk kattı. Kemanda Özge Metin, gitarda Sinan Gürsoy ile Gökhan Büyükkara’ya, Enver Aysever de davulla eşlik etti. Güncel olayları da hicivle sahneye taşıyan Aykırı Kumpanya ekibi, gecenin sonunda salonu katılımcılardan büyük alkış topladı.

Gösteriyi izleyen Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çakıcı da, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Aysever ve ekibine çiçek vererek teşekkür etti.