Nilüfer Belediyespor büyük farkla kazandı

Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor başarılı performansıyla dikkat çekiyor. Nilüfer Belediyespor, Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nin son haftasında Orhangazi Belediyespor’u büyük bir farkla yendi.

Yüzüncü Yıl Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmada Nilüfer Belediyespor, ilk dakikalardan itibaren rakibine üstünlüğünü hissettirdi. Mavi yeşil beyazlı ekip, ilk yarıyı 58-24 kazandı. İkinci devrede de maça ağırlığını koyan Nilüfer Belediyespor maçı 58 sayı farkla, 109-51 kazandı. Bu galibiyetle Nilüfer Belediyespor ligi 16 puanla 3. sırada  tamamlamış oldu ve 2. Lig Yükselme Grubu’nda yer almaya hak kazandı.

Nilüfer Belediyespor’da Emre 21 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Volkan 19 sayı, Batuhan da 14 sayı 12 ribauntluk performansı ile galibiyete  katkı sağladı.

Nilüfer Belediyespor Antrenörü Mehmet Sezen “ Basketbol 2. Ligi’ne yükselecek takımların belirleneceği Yükselme Gurubu kuraları 8 Şubat Pazartesi günü İstanbul’da  çekilecek.  Hedefimiz 2. Lige yükselmek. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.