Nilüfer Belediyespor hentbolda ezdi geçti

Nilüfer Belediyespor Erkekler Hentbol Takımı evinde ağırladığı Marmaragücü karşısında etkili bir oyun sergileyerek karşılaşmadan galip ayrıldı.

Üçevler  Spor Salonu’nda oynanan müsabakaya Nilüfer Belediyesporlu  hentbolcular hızlı başladı. Mavi yeşil beyazlı ekibin milli hentbolcusu Çetin’in peş peşe bulduğu sayılarla Nlüfer Belediyespor ilk dakikalarda üstünlüğünü rakibine kabul ettirdi. İlk yarı 21-7  Nilüfer Belediyespor’un galibiyeti ile sona erdi.

Nilüfer Belediyespor Antrenörü Fatih Işık, ilk yarıda yakalanan farklı skordan sonra, ikinci yarıya önceki maçlarda fazla forma şansı bulamayan genç oyuncularla başladı. Genç oyuncular  Serhat, Ömür ve Hasan üstün bir performans göstererek, etkili bir oyun ortaya koydu. Nilüfer Belediyespor maçı 27 sayı farkla 41-14 kazanarak, üst üste üçüncü galibiyetini aldı. Puanını 22’ye yükselten Nilüfer Belediyespor 5’inci sıraya yerleşti.

476 golle ligin en az gol yiyen ekibi olduklarını belirten Antrenör Fatih Işık “Avrupa kupalarına katılma hedefimize her maç biraz daha yaklaşıyoruz. Bugün şans verdiğim 13 oyuncunun tamamı gol üretti. Yıldızlara dayalı değil, takım oyuna önem veren bir anlayışla maçlarımıza çıkıyoruz. Galibiyetten dolayı tüm oyuncularımı kutluyorum” dedi.