Nilüfer Belediyespor sezonu galibiyetle kapattı

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor Erkekler Hentbol Takımı sezonu galibiyetle kapattı. Nilüfer Belediyespor, sezonun son karşılaşmasını Amasya Taşova YİBO Spor ile gerçekleştirdi. Üçevler Spor Salonu’nda oynanan sezonun son maçında konuk takım Amasya Taşova YİBO Spor hızlı başladı. Özellikle hızlı hücumlarla etkinliğini artıran konuk ekip ilk yarıyı 15-11 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısında mükemmel bir geri dönüşe imza atan Nilüfer Belediyespor aradaki farkı 5 dakikada bulduğu 4 gol ile kapatarak maçta 15-15 beraberliği sağladı. Beraberliğin ardından oyunun temposunu arttıran Nilüferli hentbolcular maçın 50’inci dakikasına 24-19 önde girdi. Son 10 dakika iki ekibin  karşılıklı sayılarıyla geçti. Nilüfer Belediyespor ligin son  maçını 29-25 kazandı.

Nilüfer Belediyespor Erkekler Hentbol Takımı, 24 haftada elde ettiği 11 galibiyet, 4 beraberlik ve  Süper Gençler Ligi başarısından gelen puanlarla sezonu 27,8 puanla kapatarak, ligi 6. olarak bitirdi. Hentbolcuları saha içinde  kutlayan Kulüp Başkanı Ali Karamık “ Ligin son üç haftasını galibiyet ile kapattınız. Play-Off turunda Büyükşehir Belediye Ankaraspor ile oynayacağız. Yönetim olarak bizler sizlerin play-off turunda başarılı olarak Avrupa Kupalarına katılacağınıza inanıyoruz” dedi.

Sahada teröre tepki

Nilüfer Belediyesporlu hentbolcular maç öncesinde teröre tepki gösterdi.  Maça “Terörü Lanetliyoruz” pankartıyla çıkan hentbolculara seyirciler de alkışlarla destek verdi.