Nilüfer Belediyespor’da 3 imza daha

Transfer döneminin hızlı ekiplerinden Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, dış transferin yanı sıra iç transferde de çalışmalarını yürütüyor. Daha önce dış transferde pasör Duygu Düzceler’i kadrosuna katan Nilüfer Belediyespor, iç transferde de kendi altyapısından yetişen ve kulüpte 7. yılını dolduran başarılı orta oyuncu Neslişah Durgun ile pasör çaprazı mevkiinde forma giyen Selen Kafadar ile sözleşme yeniledi.

Yardımcı Antrenör Burak Yavuz oldu

Yeni sezonda takımı Antrenör Atay Doğu’ya emanet eden Nilüfer Belediyespor, yardımcı antrenörlük görevine de geçen sezon İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Antrenörü olan Burak Yavuz’u getirdi. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “Neslişah Durgun altyapımızda yetişmiş, elimizde büyümüş bir sporcumuz. Aynı şekilde Selen Kafadar ile de bir yıl çalıştık. İki sporcumuzla karşılıklı memnuniyetlerimiz doğrultusunda devam etme kararı aldık. Yardımcı Antrenör olarak da Eczaşıbaşı, Fenerbahçe, Arçelik, Beşiktaş gibi takımlarda yıllarca üst düzey voleybol oynamış, 105 kez milli formayı terletmiş Bursa’mızın yetiştirdiği değerli spor adamı Burak Yavuz ile anlaştık. Gelecek sezon başarılı bir ekip olmak için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.