Nilüferli miniklerden çifte şampiyonluk

Nilüfer Belediyespor’un minik hentbolcuları Alanya’da katıldıkları müsabakalarda başarılarına yenilerini ekledi. Alanya Milli Egemenlik  Stadyumu’nda oynanan ve 30 takımın mücadele ettiği Açık Alan Hentbol Turnuvası Finali’nde, mavi yeşil  beyazlı hentbolcular büyük başarı gösterdi.

Ankara Hentbolspor  ile karşılaşan Nilüfer Belediyesporlu hentbolcuların, büyük çekişme içinde geçen final mücadelesi 14-14 beraberlikle sona erdi. Grup maçlarında galibiyet sayısı fazla olan Nilüfer Belediyespor şampiyon oldu. 24 takımın mücadele ettiği, Türkiye Minikler Şampiyonası Finali’nde de Nilüfer Belediyesporlu hentbolcular Gazi Koleji Vakfı’nı 25-14 gibi büyük farkla yenerek, bu turnuvanın da şampiyonu oldu.

İki şampiyonluğu da, kendilerine her türlü desteği sağlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e hediye ettiklerini açıklayan Altyapı Antrenörü  Funda Geyik “45 derece sıcakta, 5 gün boyunca her gün çift maç yaparak iki şampiyonluk kazanmanın gururunu yaşıyoruz. Hentbol kenti olan Nilüfer’e bu onuru yaşatan sporcularımızı kutluyorum” dedi.