Nilüfer’in sultanları yeni sezona hazırlanıyor

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, yeni sezona iddialı girmeye hazırlanıyor. Baş Antrenör Atay Doğu yönetimindeki takım, çalışmalarına başladı.

Çalışmalarını Üçevler Spor Tesisleri’nde yapan Nilüfer’in sultanları günde çift idmanla yeni sezona hazırlanıyor. Sabah antrenmanları kondisyon ağırlıklı geçerken, öğleden sonra da taktiksel çalışmalar yapılıyor.

Nilüfer Belediyespor’un prensip anlaşması yaptığı Ukrayna Milli Takımı oyuncuları  Tetyana Kozlova ve Iryna Thuskina ile Sırbistan Milli Takımı oyuncusu Aleksandra Crnceviç,  ülkelerinin Avrupa Voleybol Şampiyonası eleme maçlarının ardından, Bursa’ya gelerek çalışmalara katılacak.

Genç ve dinamik bir ekiple mücadele edeceklerini ifade eden Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Karamık “Türkiye Voleybol Federasyonu henüz  2016-2017 sezonunun açılış takvimini ve fikstürü belirlemedi. Biz 15 Ekim 2016 tarihinde lig başlayacakmış gibi çalışmalarımızı disiplinli bir şekilde sürdürüyoruz. Bursa halkına güzel maçlar izlettirmek istiyoruz. Bu yıl Bursalı voleybol severleri Cengiz Göllü Voleybol Salonu’na bekliyoruz” dedi.