190’ıncı kuruluş yıl dönümü gururunu Bozbey ile paylaştılar

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, zabıta teşkilatının kuruluşunun 190’ıncı yıl dönümünde Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürü Tan gündüz ve ekibini Halk Evi’nde bulunan makamında ağırladı. Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız’ın da bulunduğu ziyarette Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü kutladı.

Zabıtaların kent güvenliğinde etkin rol alması gerektiğini söyleyen Başkan Bozbey, “Bazı konularda özellikle kent içi güvenlikle ilgili zabıta ekipleri mutlaka daha etkin yol almalı. Sizlerin hem sorunlarla zamanında mücadele etmeniz daha doğru olacak, hem de alacağınız desteklerle de yaşam standartlarınız yükselecek. Ben zabıta yönetmeliğinin bu yönde değişmesi tarafındayım. Hepinize verdiğiniz emeklerden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürü Tan Gündüz de Başkan Bozbey’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Gündüz, “Cezacı bir müdürlük olduğumuz için vatandaşla bazı zorluklar yaşıyoruz ama bu bizi yıldırmıyor. Nilüfer ve Nilüferliler için elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız. Her zaman ’Önce İnsan’ anlayışıyla hizmet vermeye devam edeceğiz" diye kaydetti.