Nilüfer’de aile sıcaklığında bayramlaşma

Başkan Bozbey, bayramın, barışa, sevgiye, demokrasi kültürüne, dostluğa ve kardeşliğe ufuk açmasını diledi. Nilüfer Ailesi her bayramda olduğu gibi Kurban Bayramı öncesindeki son iş gününde bir araya gelerek bayramı kutladı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ilk bayramlaşmayı Alaaddinbey Hizmet binasında gerçekleştirdi. Bozbey öğleden sonra da Halk Evi önünde Cumhuriyet Meydanı’nda çalışanlarla bir araya gelerek herkesin bayramını tek tek kutladı.

Nilüfer Belediyesi Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, Nilüfer Belediyespor sporcuları ve tüm belediye personelin katıldığı törende Başkan Bozbey, bayrama ilişkin beklentilerini dile getirdi. Bu bayramı hüzünle karşıladıklarını söyleyen Bozbey, “Ülkemizin içinde bulunduğu durum, gelen şehit haberleri, sınırda yaşananlar nedeniyle aslında moralimiz bozuk, canımız sıkkın. Yüreğimiz dağlansa da neticede bayramı hep birlikte kutlayacağız. Bu bayramın barışa, sevgiye, demokrasi kültürüne, dostluğa ve kardeşliğe ufuk açmasını diliyorum” dedi.

Yaşanan sürece ilişkin beklentilerini de dile getiren Başkan Bozbey, “Bu süreçte sizin de bizim de yapması gereken ülkemize karşı duyarlılık ve sorumluluk duygularımızı pekiştirmek. Çalıştığımız kurumda da sevgi ve dostluk kavramlarını geliştirerek hizmet aşkını biraz daha ileriye götürmek sorumluluğumuz olmalı. Nilüfer Ailesi olarak her zaman Türkiye’de örnek hizmetlere imza attık bundan sonra da yine Nilüferlileri gülümseten projelerimizle tüm Türkiye’ye örnek olmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Bozbey konuşmasının ardından tüm personele tek tek iyi bayramlar dileklerini iletti. Belediye personeli de meydanda uzun kuyruklar oluşturarak kendi aralarında bayramlaştı.

Nilüfer Belediye Meclisi'nde bayramlaşma

Nilüfer Belediye Meclisi'nin Eylül ayı ikinci oturumunda da bayram heyecanı vardı. Meclis'te gündemin görüşülmesinin ardından Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Nilüfer Belediye Meclisi'nin Cumhuriyet Halk Partilli,  Adalet ve Kalkınma Partili Meclis Üyeleri birbirleriyle bayramlaşarak iyi dileklerini ilettiler.