Nilüfer’in sultanları lige hazırlanıyor

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 23 Ekim 2016 tarihinde başlayacak 2016-2017 Sultanlar Voleybol Ligi’ne hazırlıklarını sürdürüyor. Lige geri sayım sürerken Nilüfer’in sultanları ilk hazırlık maçında Manisa temsilcisi Seramiksan ile karşı karşıya geldi. Nilüfer Belediyespor, Ukraynalı oyuncular İryina Thurshkina ve Tetyana Kozlova’nın henüz gelmemesi nedeniyle rakibi karşısında sadece Türk oyuncularıyla mücadele etti. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda yapılan maçta iki ekip de centilmence oynadı. İki takım antrenörlerinin ortak kararıyla 4 set üzerinden oynanan maçın çekişmeli geçen ilk setini Nilüfer Belediyespor 25-23 kazandı. Konuk ekip ikinci seti 16-25 kazanınca durum 1-1'e geldi. Oldukça çekişmeli geçen üçüncü setten 27-25 galip ayrılan Nilüfer Belediyespor, dördüncü seti ise 21-25 geride kapattı. Böylece karşılaşma 2-2 berabere bitti.