Boyun Kadar Kitap Oku başvuruları başladı

Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü’nün, Nilüfer Rotary Kulübü Derneği iş birliğiyle 2012 yılından bu yana her yıl düzenlediği ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği “Boyun Kadar Kitap Oku” projesi bu yıl da çocukları kitaplarla buluşturacak.

Çocuklar arasında okuma alışkanlığı oluşturmak ve yaygınlaştırmak, kitap ve kütüphaneyle ilişkilerini güçlendirmek ve anlama düzeylerinin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla bu yıl sekizinci düzenlenen projeye, Nilüfer ilçesindeki devlet okullarının, ilköğretim ve ortaöğretim sınıflarında okuyan bütün öğrenciler katılabiliyor. Projeye başvurmak isteyen öğrencilerde Nilüfer Belediyesi Kütüphanelerine üye olma şartı aranıyor. Ön başvuruların 7 Aralık 2018 tarihine kadar yapılabileceği yarışmada öğrenciler, başvuru ve özet formunu http://www.nilufer.bel.tr/kutuphane internet sitesinin yanı sıra okul idarelerinden de temin edebilecek. Ön başvuru koşulunu gerçekleştiren katılımcılar, başvuru belgesi ve özet formlarını, son başvuru tarihi olan 2 Nisan 2019 Salı gününe kadar Akkılıç Kütüphanesi, Çocuk Kütüphanesi, Üçevler Kütüphanesi, Şiir Kütüphanesi ve Demirci Kütüphanesi’ne teslim edebilecek. Katılımcılar, 2018-2019 eğitim öğretim yılı başından 2 Nisan 2019 tarihine kadar okudukları kitaplarla yarışmaya katılabilecek. Proje sonucunda, en çok kitap okuyan çocuklara ve okullara çeşitli ödüller verilecek.

Üyelik Formu

Ön Başvuru Formu