Nilüferli atletlerin kros başarısı

Nilüfer Belediyespor, farklı branşlarda katıldığı turnuvalarda başarı elde etmeye devam ediyor. Bursa Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürlüğü ile Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından organize edilen Amatör Sporcular Haftası Kros Yarışları”na katılan Nilüfer Belediyespor Atletizm Erkek Takımı, turnuvanın Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde Bursa şampiyonu oldu.

Reşat Oyal Kültürparkı’nda gerçekleşen yarışlarda Nilüfer Belediyespor’un Yıldız Erkek Takımı 12 puan, Genç Erkekler Takımı da 24 puanla şampiyonluk kürsüsüne çıktı.

FERDİ YARIŞLARDA 2 BİRİNCİLİK

Ferdi yarışlarda da Yıldız Erkekler 1.800 metre finalinde Mehmet Enes Yürek, Genç Erkekler 3.000 metre finalinde Alper Erbap birinci oldu.

Başarılarını yeni seçilen yönetim kuruluna armağan ettiklerini açıklayan Milli Takım ve Nilüfer Belediyespor Atletizm Takımı Koordinatörü Zakir Özgür “Atletizm altyapısına önem veren ve başarılar yakalayan Türkiye’deki önemli kulüplerden biriyiz. Atletizmde kulübümüzün altyapısını oluşturan ve bizlere destek veren pilot okulumuz Osmangazi Sakarya Ortaokulu idareci ve  beden eğitimi öğretmenlerine de teşekkür ediyorum” dedi.