Milli atletten Bozbey’e teşekkür ziyareti

Brezilya’nın Rio de Jenario kentindeki Olimpiyat Stadı’nda düzlenen 2016 Rio Paralimpik Oyunları’na atletizm branşında bronz madalya alan milli atlet Semih Deniz, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’nde bulunan makamında ziyaret etti. Ziyarete annesi Nebahat Deniz ve babası Nezir Deniz ile birlikte gelen milli sporcu Semih Deniz, Rio’da yaşadığı deneyimleri aktardı. Başkan Bozbey’in şampiyonluktan sonra ailesini arayarak tebrik etmesinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Semih Deniz, desteklerinden dolayı da Bozbey’e teşekkür etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de olimpiyatlarda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiği için Semih Deniz’i kutladı. Olimpiyatlara katılmanın önemini vurgulayan Bozbey, Türkiye’nin daha çok sporcuyla temsil edilmesi gerektiğini söyledi. Semih Deniz, 2016 Rio Paralimpik Olimpiyatları’nda erkekler atletizm 1500 metre finalinde kariyer rekoru kırarak 4:05.42'lik dereceyle bronz madalya almaya kazanmıştı. Semih Deniz aynı zamanda bu kategoride Türkiye’ye ilk madalya kazandıran sporcu olarak tarihe geçti.