Karayalçın: Nilüfer’deki projeler heyecan verdi

Eski Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Murat Karayalçın Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti. Halk Evi’ndeki başkanlık makamında bir araya gelen Bozbey ve Karayalçın bir süre sohbet etti. CHP Bursa İl Başkanı Sadi Özdemir ve partililerinde de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Bozbey, Karayalçın’a Halk Evi binasını da gezdirdi. Nilüfer Barış Meclisi, Basın Toplantı Odası, Vekil Odaları ve Cumhuriyet Meydanı’nda da incelemelerde bulunan Karayalçın, Bozbey ve ekibini yapılan çalışmalar nedeniyle kutladı. Nilüfer Belediyesi’nin çalışmalarıyla adından sıkça söz ettirdiğini ifade eden Murat Karayalçın, “Başkan Bozbey’in projeleri bana heyecan verdi. Nilüfer Belediyesi’nin çalışmalarını duyuyoruz. Nilüfer Belediyesi yaptığı çalışmalarla Türkiye ve uluslararası alanda büyük üne sahip. Daha sonra geldiğimde nokta projeleri yerinde görmek isterim. Bu kısa ziyaretten gördüklerim beni çok etkiledi. Emeği geçenleri ve Başkan Bozbey’i yürekten kutluyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bozbey de Karayalçın’a, günün anısına çini vazo ve “Duruyoruz” etkinliğinde 5990 kişiyle yapılan Atatürk portresini hediye etti.