Nilüferli basketbolcular sevindirdi

Nilüfer Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, Bursa U-18 Genç Erkekler Basketbol Ligi, A Grubu 2. haftasında Final Gençlikspor ile karşılaştı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maça iki ekip de kontrollü başladı. İlk periyot 24-20 Nilüferli gençlerin üstünlüğü ile sona erdi. Pota altı üstünlüğünü elinde tutan mavi yeşil beyazlı basketbolcular ilk yarıyı 37-30 önde tamamladı.

İkinci yarıya hızlı hücumlar ile başlayan Nilüfer Belediyespor 3. çeyrekte aradaki farkı 15 sayıya çıkararak 61-46 önde tamamladı. Son periyotta fizik gücünü rakibine kabul ettiren Nilüferli genç basketbolcular maçı 73-52 kazanarak, puanını 4’e çıkardı.

Nilüfer Belediyespor U-18 Basketbol Takımı 29 Ekim Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu’nda Orhangazi Belediyespor ile karşılaşacak.