Nilüferli gelinler de gülümsüyor

“Önce insan” ilkesiyle hareket eden ve sosyal gelir grupları arasında dengenin sağlanması, sosyal dayanışmanın gelişmesi için bir dizi projeyi yaşama geçiren Nilüfer Belediyesi düşük gelirli guruplar için faaliyet gösteren Giymiyorsanız Giydirin Atölyesi’nde her yaşa uygun giysilerle hizmet veriyor. Kullanılmış eşyaların temizlenip, ütülenip, raflarda yerini aldığı atölyeden ihtiyaç sahipleri ücretsiz yararlanıyor.

Giymiyorsanız Giydirin Atölyesi’ne vatandaşlar da yoğun destek veriyor. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Giymiyorsanız Giydirin Atölyesi’ne gelinlik desteğinde bulunan Caner Tekstil’in sahibi Ercan Akçay’a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Atölyenin Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet verdiğini hatırlatan Başkan Mustafa Bozbey, “Az gelirli guruplar için bugüne kadar çok sayıda proje hazırladık. Giymiyorsanız Giydirin Atölyesi de bunlardan bir tanesi. Vatandaşlarımız ikinci el ya da yeni giysileri atölyemize bırakıyor. İkinci el giysiler yıkanıp ütülendikten sonra ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor. Vatandaşlarımız atölyelerimizde bulunan giysilerden ücretsiz şekilde faydalanıyor” dedi.

Bozbey, Ercan Akçay’ın da Giymiyorsanız Giydirin Atölyesi’ne 79 adet gelinlik desteğinde bulunduğunu belirtti ve Akçay’a katkılarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

İhsaniye Mahallesi ve Görükle Mahallesi’nde hizmet veren Giymiyorsanız Giydirin Atölyesi’nde, ayakkabıdan monta, çantadan pantolona kadar her çeşit ve marka ürün bulunuyor.