Öğretmenleri duygulandıran gece

Gecede Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey, konseri izleyenler arasında yer alan öğretmenleri Nurten Yasak, Nermin ve Mustafa Dönmez’e plaket verdi.

CHP Nilüfer İlçe Kadın Kolları, Öğretmenler Günü nedeniyle Uğur Mumcu Sahnesi’nde anlamlı bir gece düzenledi. Gecede, Şef Dr. Aysel Gürel yönetimindeki Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu sahne aldı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, CHP Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın ve Orhan Sarıbal ile CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal da konseri izleyenler arasında yer aldı.

Konser öncesinde Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, izleyiciler arasında yer alan

öğretmenleri Nurten Yasak, Nermin ve Mustafa Dönmez’e emekleri için plaket verdi. CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal da öğretmenlerine çiçek vererek teşekkür etti. Duygusal anların yaşandığı gece yapılan konuşmaların ardından Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu unutulmaz bir konsere imza attı. Konser, koronun seslendirdiği Öğretmen Marşı ile başladı.  Sevilen türküleri başarıyla seslendiren Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, Zülfü Livaneli’nin “Leylim ley”, “Karlı Kayın Ormanı”, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” gibi parçalarını izleyicilerle birlikte seslendirdi. Konserde, koristler de solo performanslarıyla göz doldurdu.