Romeo ve Juliet sezonun en iyi oyunları arasında

Nilüfer Belediyesi ‘Tiyatro’ 2016-2017 sezonunda sahneye koyduğu oyunlarla tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Sezonun açılmasıyla birlikte sahnelenmeye başlanan Romeo ve Juliet tiyatro tutkunlarından tam puan aldı.

Shakespeare’in klasik oyununa farklı bir yaklaşım getiren Romeo ve Juliet, Hürriyet Gazetesi yazarlarının da beğenisini kazandı. Hürriyet Gazetesi yazarlarının, sezonun en iyi 10 tiyatro oyunu değerlendirmesi arasında Nilüfer Belediyesi Tiyatro’nun sahneye koyduğu Romeo ve Juliet de var.

Kaçırılmaması gereken oyunlar arasında yer verilen Romeo ve Juliet’i Serdar Biliş yönetiyor. Romeo’yu Mert Tiryaki’nin, Juliet’i Melissa Akman’ın canlandırdığı oyunun diğer oyuncuları Cansu Ecem Karabulut, Çağdaş Tekin, Deniz Gürsucu, Elit Andaç Çam, Gökhan Kum, Hakan Kahraman, İbrahim Ersoylu, Meral Kaya, Mesut Özsoy, Suat Onur Çalık, Şeyma Gökçe Cengiz ve Yüce Armağan Erkek. İzleyiciyi çok farklı bir Romeo ve Juliet ile karşı karşıya getiren oyun, 15 yaş üzerindeki tiyatroseverler için çağdaş bir yorumla sahneleniyor.