Nilüferli küçük kızlar Final Grubu’nda

Nilüfer Belediyespor’da Genç Kızlar’dan sonra Küçük Kızlar Takımı da final grubunda yer aldı. Nilüfer Belediyespor eleme maçında Özel Çakır Eğitim Kurumları ile Çekirge Spor Salonu’nda karşılaştı. Nilüfer Belediyespor, Cenay ve Senem’in etkili oyunları ile maça hızlı başladı. Tüm maç boyunca file dibinde ve smaçlarda etkili olan mavi yeşil beyazlı voleybolcular, ilk seti 25-9, ikinci seti 25-7, üçüncü seti de 25-8 gibi farklı skorlarla kazanarak 4’lü Final Grubu’nda yer aldı.

Nilüfer Belediyespor 4’lü Final Grubu’nda Kestel Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyespor ve MG Spor ile şampiyonluk için mücadele edecek. Karşılaşmayı taraftarlarla birlikte izleyen Nilüfer Belediyespor Başkanı Fırat Emiroğlu “Bizim en belirgin özelliğimiz, güçlü altyapımızla sporcu yetiştiren bir kulüp olmamız. Bugün Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin güçlü takımları ve A Milli Takım’da altyapımızdan yetişen oyuncularımız var” diyerek, farklı galibiyetten dolayı oyuncuları kutladı.