Dünyaca ünlü müzisyen Sanlıkol’dan Bozbey’e ziyaret

Türkiye’nin yetiştirdiği önemli sanatçılar arasında yer alan ve bestelediği eserle dünyanın en prestijli müzik ödüllerinden Grammy Ödülü’ne aday gösterilen Bursalı müzisyen Dr. Mehmet Ali Sanlıkol, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti.

Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette Dr. Mehmet Ali Sanlıkol’un annesi Fethiye Sanlıkol,  eşi Dr. Serap Sanlıkol ile Doç. Dr.Ahmet Sevimli de yer aldı. Müzik eğitimini ABD’de tamamlayan ve çalışmalarını da yine orada sürdüren Sanlıkol, ziyaretinde Başkan Bozbey ile Nilüfer Belediyesi’nin kültür ve sanat alanında çalışmalarını konuştu. Nilüfer Belediyesi’nin kültür sanat alanında gerçekleştirdiği projeleri yakından takip ettiğini kaydeden Mehmet Ali Sanlıkol, Başkan Bozbey’e bu yöndeki çabaları için teşekkür etti. Ünlü sanatçı, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e plak ve albümlerini hediye etti.

Bozbey de Bursa’da yetişerek dünya çapında başarılara imza atan ve Grammy adayı olan Mehmet Ali Sanlıkol’un ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Uluslararası başarılarından dolayı sanatçıyı kutlayan Başkan Bozbey, böyle bir sanatçının Nilüfer’den çıkmasından gurur duyduğunu ifade etti.