Genç voleybolcuların karne hediyesi Nutuk

Eğitim döneminin ilk yarısını başarıyla tamamlayan genç sporcuları kutlayan Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Aydın karne hediyesi olarak Nutuk verdi. Nilüfer Belediyespor Voleybol Genç Takımı’nda yer alan 15 sporcu, hem sahada hem de okuldaki başarıları ile alkışı topluyor.

Genç sporcular, 2016-2017 eğitim öğretim döneminin ilk yarısını başarıyla tamamladı. Nilüfer Belediyespor Voleybol Genç Takımı’nda yer alan sporculardan 11’i takdir belgesi, 4’ü de teşekkür belgesi alarak sporun eğitim hayatına olumlu etkisini de gözler önüne sermiş oldular.

Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Aydın, voleybolcu genç kızları derslerinde gösterdikleri başarıdan dolayı tek tek kutladı. Nilüfer Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Naci Kale ile birlikte genç kızlara karne hediyesi olarak Nutuk veren Aydın “Kültür, sanat, eğitim, bilim ve spor kenti Nilüfer’e yakışır bir şekilde altyapılarımızı planlıyoruz. ‘Okul ve spor bir arada gitmez’ şeklindeki yanlış algı yıkılmalı. Burada genç sporcularımız tam aksine sporun eğitim hayatına olumlu etkisini ortaya koyuyor. Biz de, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in ‘Herkesi en az sanatın bir dalı ve sporun bir dalı ile buluşturma’ hedefi doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Öğrencileri kutlayan Nilüfer Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Naci Kale de “ Nilüfer Belediyespor alt yapısı bugüne kadar Türk sporuna birçok yıldız armağan etti. Sizlerin de gelecekte Bursa ve Türk sporuna hizmet etmenizi bekliyoruz” dedi.