Nilüferli hentbolculardan öğrencilere “Spor yapın” tavsiyesi

Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen “Okul Söyleşileri” programı kapsamında Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, Özel Yönder Okulları’nda öğrencilerle bir araya geldi.

Yönder Okulları Konferans Salonu’nda gerçekleşen söyleşiye Başantrenör Mehmet Fatih Işık, oyuncular Serhat Yahşi, Ramazan Mutlu, Uros Tomiç ve Nenad Stanojcic katıldı. Hentbol ile ilgili bilgiler veren Başantrenör Mehmet Fatih Işık “Özelikle salon sporlarını yapabilmek için iyi bir tesisleşme gerekiyor. Nilüfer’de her branş için ayrı bir salonun olması sizler için büyük avantaj. Profesyoneller olarak bize ve halkın spor yapabilmesi için tesislere yatırımlar yapan Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Genç oyuncu Serhat Yahşi de kendisine yöneltilen “Nasıl iyi bir sporcu olunur?” sorusu üzerine, bunun için fiziki gücün öncelikli olmadığını vurguladı. Yahşi, tüm öğrencilere sporla ilgilenmeleri tavsiyesinde bulundu.

Söyleşinin öğrenciler açısından çok verimli geçtiğini söyleyen Özel Yönder Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni Serdar Bakır “Her türlü çalışmamıza destek veren Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. 7 Mart Salı günü yapılacak olan Hentbol Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Nilüfer Belediyespor’a destek için öğrencilerimizle birlikte tribünleri dolduracağız” dedi.