Bu resimler ‘Çizgilerin Ötesinde’

Ressam Esra Bulut, iki yıllık çalışmasının ürünlerini, Konak Kültürevi’nde açtığı sergiyle sanatseverlerin beğenisine sundu. “Çizgilerin Ötesinde” adlı serginin açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Dr. Sibel Özer ile çok sayıda sanatsever katıldı. Sanatçının, grafik, soyut, deforme edilmiş ve kübik eserlerinden oluşan sergisi büyük beğeni aldı.

Sergi açılışında konuşan Başkan Mustafa Bozbey, sanatın herkes için çok önemli olduğunu vurguladı. Başkan Bozbey, “Geleceğimiz için de geçmişimiz için de sanat çok önemli. Ülkemizde maalesef sanatın her dalına tükürmek isteyenler var. Biz, onlara inat sanata ve sanatçıya sahip çıkmaya devam ediyoruz. Çünkü toplumumuzun, insanımızın ve ülkemizin ilerlemesi ancak sanat sayesinde mümkündür. Nilüfer Belediyesi’nin anlayışı budur. Sanata ve sanatçıya olan bakışı değiştirecek olan toplumumuz ve biziz. Bu yolda mücadele eden tüm sanatçılarımıza Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Bozbey, Esra Bulut’u çalışmalarından dolayı çiçek vererek kutladı. Birbirinden değerli 37 eserin yer aldığı sergi, 23 Mart’a kadar izlenime açık kalacak.