Emin İgüs Nilüfer’de sahne aldı

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği konserde, Ezginin Günlüğü müzik grubunun kurucularından olan Emin İgüs Bursalı müzik tutkunları ile buluştu. Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryumu’nda gerçekleştirilen konsere Nilüfer Belediye Başkan Danışmanı Dr. Sibel Özer ile çok sayıda sanatsever katıldı. Berrak sesi ve kendine has yorumuyla sevilen türkülerin yanı sıra Anadolu’nun çeşitli yörelerinden unutulmaya yüz tutmuş türküler de seslendiren Emin İgüs, sanatseverlerden büyük beğeni aldı. İgüs, performansıyla hayranları tarafından ayakta alkışlandı.

Gecenin sonunda Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Dr. Sibel Özer, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Emin İgüs’e çiçek vererek teşekkür etti.