Nilüfer Belediyespor hentbolda sezonu galibiyetle kapadı

Nilüfer Belediyespor, Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde sezonun son karşılaşmasını Antalyaspor ile Üçevler Spor Tesisleri’nde yaptı. Maçın ilk yarısı nefes nefese geçti. Nilüfer Belediyespor  ilk yarıyı 16-15 önde kapattı. İkinci yarının başlamasıyla birlikte Nilüfer Belediyesporlu oyuncular  Oleg ve Milan etkili oyunlarıyla rakibin direncini kırdılar ve devre boyunca  skor üstünlüğünün mavi yeşil beyazlı takımda kalmasını sağladılar. Maçın son 5 dakikasına Nilüferli hentbolcular 31- 27 önde girdi. Nilüfer Belediyespor son dakikalarda genç oyuncuları sahaya sürdü. Centilmence geçen maçı 32-29 alan Nilüfer Belediyespor, sezonu 21 puanla tamamladı.

Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri  maçın ardından sahaya inerek sporcuları kutladı.