Nilüfer’de binler 19 Mayıs’ta geleceği için yürüyecek

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda gelecekleri için yürüyecek olan vatandaşlar, Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek konserde de bayram coşkusunu yaşayacak. Nilüfer Belediyesi’nin, 2012 yılından bu yana her yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda “Gençler Gelecek İçin Yürüyor” sloganıyla düzenlediği yürüyüş bu yıl da geniş katılımla gerçekleşecek.

Nilüfer’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları 19 Mayıs Cuma günü saat 11.00’de düzenlenecek çelenk koyma töreni ile başlayacak. Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önündeki tören Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer’deki siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşecek.

FSM’DE COŞKULU YÜRÜYÜŞ

Nilüfer Belediyesi 19 Mayıs’ta halkın geniş katılımı ile yürüyüş de düzenleyecek. Yürüyüş 19 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki Akuğur Market Karşısı’ndan başlayacak. Ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüşe katılanlar şarkılar ve marşlar eşliğinde Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’na gelecek. Meydanda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı konuşması yapacak.

Başkan Bozbey’in konuşmasının ardından Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel konser düzenlenecek. Konserde, Türk Rock Antolojisi ile Tuluğ Tırpan, Fatma Turgut ve Can Bonomo halkın karşısına çıkacak. Konseri izleyenler sanatçıların performanslarıyla coşku dolu anlar yaşayacak.

Bursalılar’ı, geleceğe sahip çıkmak için yürüyüşe katılmaya davet eden Nilüfer Belediye Bozbey, “Demokrasi için, daha fazla özgürlük için, gelecek için, yaşanacak bir Türkiye için 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na sahip çıkmalıyız” dedi.