Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nde yeni eş başkanlar seçildi

Gençlerin katılımcı yönetim anlayışıyla karar mekanizmalarında, sosyal ve kültürel faaliyetlerde etkin olmaları, kent sorunları ve insan hakları gibi konularda görüşlerini belirtmeleri ve gençler arasında farkındalık yaratmak amacı ile faaliyet gösteren Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nde yeni dönem eş başkanları olağan genel kurul toplantısı ile belirlendi.

Nilüfer Kent Konseyi’nde gerçekleştirilen Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi 5. Seçimli Genel Kurulu, Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Dr. Sibel Özer, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp ve Genel Sekreter Elvan Atay’ın katılımı ile gerçekleşti. Genel Kurul, Eş Başkanlar Hande Nur İpek ve Berk Kaya’nın faaliyet raporu sunumuyla başladı.

Yapılan konuşmaların ardından yeni eş başkanların belirlenmesi için oylama yapıldı. Oylamada yönetime aday olan Zeliha Çürüksulu ve Mehmet Avcı oy birliğiyle yeni eş başkan olarak seçildiler.

Başkanlık görevini Hande Nur İpek ve Berk Kaya’dan devralan Zeliha Çürüksulu ve Mehmet Avcı, genel kurula katılan ve destekleyen herkese teşekkür etti. Genel Kurul sonunda Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Dr. Sibel Özer ve Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp, geçmiş dönem eş başkanları ve yürütme kuruluna emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, yeni yürütme kuruluna da başarılar diledi.