El İzi Gönüllü Sanat Atölyesi kursiyerlerinden sergi

Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi El-İzi Gönüllü Sanat Atölyesi kursiyerleri öğrendiklerini düzenledikleri sergi ile sanatseverlerin beğenisine sundu.

Nilüfer Dernekler Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen sergide, yaklaşık 60 yağlı boya eser izlenime sunuldu. Eğitmen Türkan Şen yönetiminde 7 aylık emeğin ürünü olan 7 kursiyerin eserleri büyük beğeni topladı. Serginin açılışına Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Pınar Göz, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp, Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Elvan Atay, Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Cevriye Coşkun Kayış ve çok sayıda davetli katıldı.

Atölyenin 10 yıldır devam ettiğini belirten eğitmen Türkan Şen, Nilüfer Kent Konseyi'ne desteklerinden dolayı teşekkür etti. Şen, “10. yılını dolduran kursumuzda kadınların, hem sosyal hayatın içinde daha fazla yer almalarını hem de yeteneklerini keşfetmelerini sağlıyoruz. Kursa ilk başladıklarında çöp insan çizemeyen kadınlar, amatör malzemelerle birbirinden güzel çalışmalara imza atıyorlar” dedi.

Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Pınar Göz, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına kursiyerleri kutlayarak plaket verdi. Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi El-İzi Gönüllü Sanat Atölyesi kursiyerlerinin sergisi 25 Mayıs’a kadar izlenime açık kalacak.