Nilüfer Belediyespor hentbolda 6 imza

Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, iç transferde 3 yabancı oyuncusu ve altyapıdan yetişen gençlerle sözleşme yeniledi. Yeşil mavi beyazlılar, sol oyun kurucu Miljan Vukovljak, pivot Bogdan Meduriç, orta oyun kurucu Victor Laydko ile genç oyunculardan Hasan Geyik ve Ömür Pehlivan’ın sözleşmelerini bir yıl daha uzattı. Yeni sezonda başarılı bir takım kurmak için çalışmalar yürüten Nilüfer Belediyespor ayrıca Büyükşehir Belediye Ankaraspor’un başarılı oyuncusu pivot Atilla Zaman’ı da kadrosuna kattı.

Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen törende sporcular, sözleşmelerini imzaladı. Yeni sezonda kariyerli oyunculardan oluşan bir kadroyla mücadele edeceklerini kaydeden Nilüfer Belediyespor Başkanı Muhammet Aydın, “Transfer politikamızı da bu yönde belirledik. Ayrıca geçen sezon kadromuzda bulunan sportif başarının yanında karakter olarak da bizleri mahcup etmeyen arkadaşlarımızla yolumuza devam edeceğiz” dedi.