Başkan Bozbey kendi mahallesinde iftara katıldı

Dayanışma ayı Ramazan’da Nilüfer Belediyesi’nin mahallelerde düzenlediği iftarlar geniş katılımla devam ediyor. Birlik ve beraberlik içinde geçen iftarlardan biri de Özlüce Mahallesi’nde düzenlendi. Özlüceli olan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de eşi Seden Bozbey ile birlikte iftara katıldı. Başkan Bozbey, doğduğu ve büyüdüğü yer olan Özlüce’de akrabaları, komşuları ve mahallelilerden oluşan bin 200 kişi ile bereket sofrasında buluştu. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Adil Kayaoğlu ve Yalçın Işıkyıldız, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri Şemsi Oğuz, Ali Kızılkaya, Atakan Çorbacı ve Ahmet Kılıç ile  Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinleri de Özlüce Mahallesi halkıyla birlikte oruç açtı. İlahilerin okunduğu iftarda, yemeğin ardından,  Türkiye’nin birliği, beraberliği ve huzuru için hep bir ağızdan dualar edildi.

İftarın ardından düzenlenen masal dinletisi ve Karagöz-Hacivat gösterisi de ilgiyle izlendi. Büyük küçük her yaştan mahalle halkının keyifle izlediği gösteriler herkese Ramazan tadını yaşattı. Dilber Koç ile masal dinletisi ve Karagöz-Hacivat gösterisi özellikle minikleri kahkahalara boğdu. Başkan Bozbey’in mahalle halkıyla bol bol sohbet ettiği gecede, Teravih namazının ardından da mahallelilere tatlı ikramı yapıldı.