Nilüfer’in sultanları sevindirdi

4. Uluslararası Cengiz Göllü Voleybol Turnuvası heyecanlı karşılaşmalara sahne oluyor. Turnuvada yer alan Nilüfer Belediyespor üçüncü maçını Seramiksan ile yaptı. Büyük çekişme ve mücadele içinde geçen ilk sette konuk ekip Seramiksan teknik molaya 12-10 önde girdi. Set boyu skor üstünlüğünü koruyan Seramiksan ilk seti 25-23 kazandı. İkinci setin son bölümüne 24-20 geride giren Nilüferli voleybolcular ataklardaki başarıları ile durumu 24-24’e taşıdı. Heyecan içinde geçen son dakikalarda Nilüfer’in sultanları seti 29-27 kazanarak durumu 1-1 yaptılar.

Çekişmeli geçen üçüncü sette de durum 24-24 oldu. Uzatma bölümlerinde mavi yeşil beyazlı voleybolcular başarılı bloklarla seti 28-26 kazanarak durumu 2-1 yaptı. 4. sette baştan sona rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Nilüferli voleybolcular bu seti 25-23 kazanarak, maçı da 3-1 aldılar. Nilüfer Belediyespor turnuvanın son maçında Bursa Büyükşehir Belediyespor ile Cengiz Göllü Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.