Bozbey’den Kaymakam Avni Oral’a ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcıları Bukle Erman, Yalçın Işıkyıldız, Nazlı Yazgan ve Nilüfer Belediyesi Koordinatörlerinden Vedat Müftüoğlu ile birlikte Nilüfer İlçe Kaymakamlığı görevine yeni atanan Avni Oral’ı makamında ziyaret etti.

Adana’nın Kozan ilçesinde görev yaparken Nilüfer Kaymakamlığı görevine getirilen Avni Oral'a "Hayırlı olsun" dileklerini ileten Başkan Mustafa Bozbey, “Nilüfer ve Bursa’ya hoş geldiniz. Nilüfer sürekli gelişen ve büyüyen bir kent. Daha önce görev yapan kaymakamlarımızla Nilüfer Belediyesi olarak önemli projelere imza attık. Bundan sonra da yine birlikte Nilüfer halkına en iyi hizmeti sunacağımıza inanıyorum. Sorunlar elbette olacaktır ve ama bunları aşacağımıza inancım tam” dedi.

Kaymakam Avni Oral da Nilüfer’in ismini daha önce sıkça duyduğunu kaydederek, “Nilüfer Bursa’nın Batı’ya açılan modern yüzü. Burada görev yapmak benim için büyük mutluluk olacaktır. İnsanın olduğu her yerde sorun vardır. Önemli olan halka hizmet için var olan kurum ve idarecilerin dayanışma içinde çözüm arayışında olmasıdır. Nilüfer’e hizmet için elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Daha önce iki kurum arasında var olan uyum ve iş birliğinin devam etmesi için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.