Bozbey: Kırsal mahallelerin sorunlarını en aza indireceğiz

Verilen hizmetlerden memnuniyetlerini dile getiren İnegazililer ise Bozbey’i teşekkür yağmuruna tuttu. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Başkan Burada’ projesi kapsamında bu hafta makamını İnegazi Mahallesi’ne taşıdı. Mahalle halkıyla buluşan Başkan Bozbey, sorunları yerinde dinledi. Muhtar Erol Duman ile de karavanındaki makamında görüşen Bozbey, İnegazi Mahallesi hakkında bilgi aldı. Kırsal mahallelerin sorunlarını en aza indirgemek adına gereken çalışmayı yaptıklarını kaydeden Bozbey, ulaşım, çevre düzenlemesi, asfalt ve tarımsal sulama gibi konularda gelen taleplere destek verdiklerini belirtti.

Verdiği hizmetlerden dolayı Başkan Mustafa Bozbey’e teşekkür eden İnegazi Mahalle Muhtarı Erol Duman da, “Tamamlanan camimize verdiğiniz destek bizi çok mutlu etti. Ayrıca cuma günleri Kadriye, İnegazi, Üçpınar güzergahında bölge halkının Çalı’ya ulaşımı için verdiğiniz desteğe minnettarız. Ana yolumuzun asfaltlanması için Büyükşehir Belediyesi’ne defalarca talepte bulunduk. Bozuk olan yolumuzun bakım-onarım çalışmalarını Nilüfer Belediyesi yaptı. Verdiğiniz hizmetler için halkım adına yürekten teşekkür ediyorum” dedi.