Nilüfer Kadın Korosu’ndan dünya şarkıları

Tüm konserlerini sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenleyen Nilüfer Kadın Korosu, 118-K Leo Yönetim Çevresine bağlı Hisar Leo Kulübü’nün, Nilüfer Belediyesi Lions & Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi yararına düzenlediği konserle yeni sezona “Merhaba” dedi. Şef Dr. Aysel Gürel yönetimindeki 175 kişilik dev koro, Uğur Mumcu Sahnesi’nde verdiği konserle katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. İki bölümlü konserin ilk bölümünde koro, 1980’li yılların pop şarkılarına yer verdi. Konserde, solo performanslar da büyük alkış aldı. Konserin ikinci bölümünde Nilüfer Kadın Korosu, büyük bir sürpriz yaparak dünya şarkılarını seslendirdi. Çeşitli ülkelerin yöresel kıyafetlerini giyerek sahneye çıkan Nilüfer Kadın Korosu, Rusça “Katyuşa”, Fransızca “Tombe la neige”, İngilizce “We are the world”, İspanyolca “Besame Mucho”, Yunanca “Aman Katerina mou”, Arapça “Bint El Chalabiya” gibi eserleri, Türkçe şarkılarla harmanlayarak seslendirdi. Koro, konserin finalini “Memleketim” ve “İzmir Marşı” ile yaptı.

Muhteşem gecenin sonunda Nilüfer Kadın Korosu, dakikalarca ayakta alkışlandı. Gecenin sonunda Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Pınar Göz, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Şef Dr. Aysel Gürel’e çiçek vererek teşekkür etti. Hisar Leo Kulübü Başkanı Burak Alkan da, Şef Dr. Aysel Gürel’e çiçek vererek teşekkür etti.