Ormanlı ailesine vefa plaketi

Nilüfer’in Fethiye Mahallesi’nde 23 yılı aşkın süre muhtarlık yapan ve görevini sürdürürken hayatını kaybeden Fethiye Mahallesi merhum muhtarı Hüseyin Ormanlı’nın ailesi, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti. Hüseyin Ormanlı’nın eşi Kerime Ormanlı, kızı Gülizar Gökçe, oğlu Mustafa Ormanlı ve torunu Hira Deniz Arslan’ın gerçekleştirdiği ziyarette, Başkan Bozbey aileye bir kez daha taziyelerini iletti.

Merhum Hüseyin Ormanlı’nın Nilüfer Belediyesi’nden Pazar Alanı yapımıyla ilgili talebinin yerine getirilmesi için çalışmaların başladığını hatırlatan Başkan Bozbey, ayrıca Fethiye Mahallesi Meydanı’na Hüseyin Ormanlı adının verileceğini kaydetti. Hüseyin Ormanlı ile uzun yıllar birlikte görev yaptıklarını söyleyen Bozbey, Muhtarlar Günü’nde merhumun adına düzenlenmiş olan plaketi de  aileye verdi. Hüseyin Ormanlı’nın eşi Kerime Ormanlı da Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.