Bozbey: Balkan ülkeleriyle bağlarımızı güçlendirmeliyiz

Bursa ve Türkiye’nin Balkan ülkeleriyle arasında köprü vazifesi görerek kültürel bağların, karşılıklı ekonomik ilişkilerin güçlenmesi amacıyla faaliyetlerini sürdüren RUMELİSİAD, 461.  Genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısını 29 Ekim Mahallesi’nde bulunan Rumeli Konağı’nda gerçekleştirdi. RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Av. Erol Kılıkçıer ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yer aldığı toplantıya Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, toplantıda, Balkan ülkeleriyle kültürel ve sosyal dayanışmanın önemine dikkat çekti. Bozbey, “Atalarımızın coğrafyası, kültürel ve medeniyet anlamında en insancıl coğrafya, insana değer veren insanı önemseyen bir coğrafya. Nerede doğacağımız elimizde değil, ama şanslı bir coğrafyada doğmuşuz. Bu anlamda atalarımızın doğduğu topraklarla kültürel ve sosyal ilişkilerimizi daha da geliştirmeliyiz” dedi.

RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Av. Erol Kılıkçıer de Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e katılımından dolayı teşekkür etti.