Esentepe Taksi Durağı yeni haliyle hizmette

Nilüfer’de taksi durakları Nilüfer Belediyesi tarafından tek tek yenileniyor. Nilüfer Belediyesi’nin tek tip taksi durağı uygulaması kapsamında, Esentepe Mahallesi’ndeki taksi durağı da daha estetik ve modern bir görünüme kavuştu. Yenilenen Esentepe Taksi Durağı’nın açılışı, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çakıcı, Adil Kayaoğlu ve Yalçın Işıkyıldız ile Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri Mustafa Öztürk ve Lütfü Günenç’in katılımı ile gerçekleşti.

Başkan Mustafa Bozbey, Bursa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Topçu ile taksici esnafının birlikte yaptığı açılışın ardından dualar edildi. Başkan Mustafa Bozbey taksici esnafına “Hayırlı işler” temennisinde bulundu. Hasan Topçu ve taksiciler de yenilenen durak için Bozbey’e teşekkür etti. Bu yıl yenilenen 9 taksi durağı ile birlikte Nilüfer Belediyesi, ilçe genelinde toplam 18 taksi durağını modern hale getirmiş oldu.