Bozbey Halk Günü’nde 170 kişiyle buluştu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, periyodik olarak düzenlenen Halk Günü’nde vatandaşları Nilüfer “Barış Meclisi”nde ağırladı. Halkın derdini dinleyen Başkan Bozbey, sorunların çözümü için ilgili müdürlüklere talimat verdi. Toplam 170 kişiyi Halk Günü’nde ağırlayan Başkan Bozbey,  gelen önerileri de dikkatle dinledi.

Halk Günü’ne katılanlar arasında Orhanelili öğrenciler de vardı. Orhaneli Ahmet Necati Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe Bölümü öğrencileri, belediyecilik çalışmalarını yerinde görmek için Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret etti ve Halk Günü’ne katıldı. Öğretmenleri ile birlikte gelen öğrenciler, Başkan Mustafa Bozbey ile yerel yönetimlere ilişkin sohbet etme fırsatı buldu. Öğrencilere belediyelerin yapısı hakkında bilgi veren Başkan Bozbey, derslerinde başarılar diledi.

Göl Yazıevi’inde konaklayarak ‘Çılgın Maceracılar İstanbul’da’ adlı kitabını yazan Şaban Akbaba da Halk Günü’ndeydi. Akbaba kitabını Başkan Mustafa Bozbey’e armağan ederek, kendisine sunulan imkân için teşekkür etti.

Teksas Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz ve Yönetim Kurulu da Halk Günü’nde Başkan Mustafa Bozbey ile buluştu. Derneğin 50. yılını kutladıklarını belirten Güzelsöz, düzenlenecek kutlama gecesine Başkan Bozbey’i de davet ederek, adının yazılı olduğu 16 numaralı Bursaspor formasını hediye etti.

Her ay halk günü var

Halk Günü buluşmalarını düzenli olarak yaptıklarını belirten Başkan Bozbey, “Her ay yaptığımız buluşmada 100’ü aşkın vatandaşımızı dinliyoruz.  Sorunların çözümü için gereken talimatları verdik. Halk Günü’ne katılarak bilgi ve önerilerini paylaşan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Farklı güzelliklerin de yer aldığı ortamlar oluyor. Ben Halk Günü’nün çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Belli periyotlarla yapılmasının doğru olduğuna inanıyorum. Herkes fikrini söylüyor. Bunu sağladığımız zaman halkın kenti sahiplenme bilincinin de artacağını düşünüyorum” dedi. Bozbey, Halk Günü’nün 2018 yılında da her ayın son haftasında düzenlenmeye devam edeceğini belirterek herkese davet etti.