Gülşen Kutlu sesiyle mest etti

Nilüfer Belediyesi tarafından her ay düzenlenen Nida Ateş’le Buluşmalar programı, konuk ettiği usta sanatçılarla, Bursalı sanatseverleri türkülerle diyardan diyara götürmeye devam ediyor. Nida Ateş, yılın son programında Gülşen Kutlu’yu konuk etti. Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryum’daki konseri Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Aysel Okumuş ile çok sayıda türkü tutkunu takip etti. Unutulmaya yüz tutmuş türküleri Bursalı sanatseverler için seslendiren Nida Ateş ve Gülşen Kutlu, konseri izleyenlere müzik ziyafeti sundu. Sevilen eserleri de seslendiren Gülşen Kutlu, sesiyle mest etti. İzleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan Nida Ateş ve Gülşen Kutlu, konserin sonunda dakikalarca alkışlandı.