Bu fotoğraflar izleyenleri büyüledi

Fotoğraf sanatının prestijli organizasyonlarından biri olan Orhan Holding 13. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren fotoğraflar, Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sergi Salonu’nda sergileniyor. Bu yıl, “Serbest” temasıyla renkli, siyah beyaz ve deneysel olmak üzere üç kategoride gerçekleştirilen yarışmanın ödüllü fotoğrafları, sergiyi izleyenleri büyüledi. Sergiyi gezen Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, Orhan Holding’in fotoğraf sanatına önemli katkılar verdiğini belirterek, tüm sanatseverleri bu özel sergiye davet etti.

70 ülkeden 714 fotoğraf sanatçısının 5 bin 992 fotoğrafla katıldığı yarışmada dereceye giren 57 fotoğrafın yer aldığı sergi, 10 Ocak tarihine kadar Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sergi Salonu’nda izlenime açık kalacak.