Nilüfer Belediyespor’un voleybolda galibiyet sevinci

Bahçeköy Orman Fakültesi Salonu'nda oynanan karşılaşmada rakibini 19-25, 25-19, 25-20, 19-25 ve 12-15'lik setlerle mağlup eden Nilüfer Belediyespor’un başarılı kadın voleybolcuları galibiyetin sevincini, aynı zamanda kulübün onursal başkanı olan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile paylaştı. Kocamanlar Balık Restaurant’da gerçekleşen buluşmada oyuncuların yanı sıra kulüp yöneticileri ve teknik kadro da hazır bulundu. Kadın voleybolcuları kutlayan Mustafa Bozbey, takımın başarı grafiğinin her geçen hafta artacağına ve ligi üst sıralarda tamamlayarak, Nilüfer’i uluslararası organizasyonlarda da başarılı bir şekilde temsil edeceğine inandığını söyledi.

Öte yandan Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı oyuncuları ilköğretim ve lise çağındaki gençleri spora teşvik etmek amacıyla okul ziyaretlerine başlıyor. Okullarda düzenlenecek söyleşilere katılacak olan takımın ilk durağı BTSO Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi olacak.